promo
A kültéri hűtők felhasználási területei PDF Nyomtatás E-mail

Kertészet

remida kültéri hűtő párásító a kertészetbenA Remida-Cooling rendszer növényházi alkalmazása segíti a csírázást és a növekedést. Nyáron fenntartja a helyes nedvességtartalmat és csökkenti a hőmérsékletet. Télen lehetővé teszi a dehidratáció megelőzését. A rendszer alkalmas tápanyag kijuttatására, élősködők elleni védekezésre. A rendszer minimális üzemeltetési költséggel bír, a víz és az elektromos fogyasztás tekintetében.

Növelje a melegházi termelékenységet. Teremtsen ideális klímát növényei számára.

Borászat

remida kültéri hűtő és párásítóA borpincészetben a megfelelő páratartalom hiánya sok problémát okoz. Az optimális páratartalom szintje 65% és 85% között ingadozik. 65% alatt fennáll a (barrique) hordó kiszáradása, 85% felett pedig gomba és penész fejlő dhet ki.
A Remida-Cooling rendszer alkalmazásával:

állandó ellenőrzés alatt tartja a páratartalmat, megakadályozza a hordók kiszáradást, elkerüli a bor természetes elpárolgását, folyamatosan fenntartja az ideális hőmérsékletet.

Állattenyésztés

remida kültéri hűtő és párásító az állattenyésztésbenA Remida-Cooling rendszer felhasználási területei és előnyei:
• lótenyésztés - tisztább és egészségesebb környezet,
• tehenészet-nő a tejhozam,
• baromfitenyésztés - nő a tojástermelés,
• sertéstenyésztés - nő a húshozam és csökken a kellemetlen szag.

A Remida-Cooling alkalmazásával csökken a stressz, ezáltal nő a termelékenység

Ipar

remida kültéri hűtő és párásító az iparbanA mikroködösítő rendszer ipari felhasználása szélesköű: faipar, papírgyártás, textilipar, téglagyártás, stb… mindenütt ahol por van. A rendszer előnye a levegőszűrés és a pormegkötés.

Vendéglátóipar és Kereskedelem

Aklimatizálás nélküli vendéglátóhelyeken a nyári hónapokban a gyakran elviselhetetlen hőség miatt a vendégek csak a legszükségesebb ideig tartózkodnak, ami egyfajta bevétel kiesést eredményezhet.

remida kültéri hűtő és párásítóA Remida-Cooling rendszerrel vendéglátóhelyét frissítő oázissá alakíthatja át.

Kert és Otthon

Otthoni külső pihenő környezetünkben - a kertben, a teraszon - a száraz, meleg hónapokban a túlzott hőség miatt nem szeretünk sokáig kinn tartózkodni. A Remida-Cooling alkalmazásával ezt megváltoztathatja.

Ajándékozza meg családját a felfrissülés élményével.remida kültéri hűtő és párásító otthon